گرافیک تمپلیت

آموزش صحنه آهسته ویدئو در پریمیر (اسلوموشن)

آموزش صحنه آهسته ویدئو در پریمیر (اسلوموشن)

در این مقاله قصد داریم تا به آموزشی کوتاه اما کاربردی در رابطه با آموزش صحنه آهسته ویدئو در پریمیر (اسلوموشن) برای علاقه‌مندان به نرمافزار پریمیر بپردازیم.

همچنین در این مقاله علاوه بر تکنیک اسلوموشن با تکنیک سوپر اسلوموشن نیز آشنا خواهید شد.

نیاز به تغییر سرعت فیلم هنگام تدوین ویدئو یا هنگامی که می‎خواهیم به آن جلوه‌ای خاص دهیم بکار می‌اید.

شاید برای شما سوال شود که سرعت فلیم چه می‎باشد؟ حالت عادی نمایش فیلم همان سرعت فیلم می‎باشد. بطوری که وقتی در یک ویدئو صحبت می‎شود، حرکت دهان با صدا یکسان باشد و بین آن‎ها هماهنگی وجود داشته باشد. به عبارتی دیگر صدا عقب یا جلو نباشد.

در علم تدوین سرعت معمولی یک فیلم را ۱۰۰ در نظر می‌گیرند، پس از این رو اگر سرعت ویدئو را از ۱۰۰ به ۹۰ تغیر دادید و ۱۰ عدد سرعت را کاهش دادید سرعت فیلم مقداری آهسته می‌شود.

حال اگر سرعت فیلم را ۵۰ عدد کاهش داده و آن را به ۵۰ برسانید، سرعت پخش ویدئو در حدی آهسته می‌شود که گویا زمان در فیلم متوقف شده است، به این تکنیک سوپراسلوموشن Super Slow Motion گفته می‌شود که امروزه طرفداران زیادی دارد.

حرکت آهسته یا اسلوموشن یکی از کاربردهای نرم‌افزار ادوبی پریمیر می‎باشد. در این مقاله قصد داریم تا اسلوموشن کردن کل یا تنها قسمی از ویدئو را به شما آموزش دهیم.

ساخت ویدیوی صحنه آهسته

حرکت آهسته یا اسلوموشن ویدیو ها در پریمیر

-در ابتدا ویدئو خود را وارد نرم‌افزار کرده و در بخش تایم لاین Timeline قرار بدهید.

-بر روی نوار ویدئو در قسمت تایم لاین دوباره کلیک نمایید.

-از منوی قسمت Clip بر روی گزینه‎ی Speed/Duration کلیک نمایید.

-پنچره‎ای باز می‎شود، در قسمت Speed عدد ۵۰ را وارد نمایید(همانطور که گفته شد عدد ۱۰۰ سرعت عادی ویدئو در نظر گرفته می‌شود و با افزایش یا کاهش این عدد سرعت ویدئو نیز به همان نسبت تغییر خواهد کرد)

-بر روی گزینه ok بزنید و ویدئو را پخش نمایید.

صحنه آهسته در پریمیر

اسلوموشن کردن بخشی از ویدیو

-در ابتدا برای این کار قسمتی از ویدئو را که می‎خواهید آهسته شود با استفاده از ابزار Razor برش بزنید.

-دوباره بر روی آن بخش کلیک نمایید.

– از منوی قسمت Clip بر روی گزینه‎ی Speed/Duration کلیک نمایید.

-مانند مرحله‌ی قبل د رپنجره‌ای که تحت عنوان Speed باز می‌شود عدد کم‌تری مانند ۵۰ را وارد کنید
(سرعت عادی در تدوین ۱۰۰ در نظر گرفته می‌شود)

-گزینه ok  را انتخاب نمایید.

باید در نظر داشت که با اسلوموشن کردن یک ویدئو طول آن افزایش خواهد یافت، از این رو در اسلوموشن کردن بخشی از ویدیو که در بین دو کلیپ قرار می‎گیرد، قبل از انجام اسلوموشن کلیپ بعدی را کمی به جلو برده تا جای خالی برای افزایش طول ویدئو اسلوموشن شده وجود داشته باشد، با این کار ویدئوها بریده نمی‎شوند یا بر روی هم قرار نمی‎گیرند.

مشکلات و خطاهای صحنه آهسته و اسلوموشن

هیچ کاری بدون خطا نخواهد بود، برای داشتن یک اسلوموشن دقیق و حرفه‎ای نیازمند رعایت یک سری اصول می‎باشید. تعداد فریم و سرعت شاتر در زمان فیلم برداری نشان دهنده‎ی این موضوع می‎باشند که آیا در آخر می‎توانیم از این تکنیک استفاده کنیم یا خیر و بدیهی می‎باشد که برای هر ویدئویی نمی‎توان از دو تکنیک اسلوموشن و سوپراسلوموشن استفاده کرد.

یکی از اشتباه بسیاری افراد این می‎باشد که بر روی ویدئوهایی با ۲۴ یا ۳۰ و حتی ۵۰ فریم تکنیک اسلوموشن را با سرعتی مانند ۱۰ استفاده می‎کنند و انتظار دارند ویدئویی بی‎نقص در اخر داشته باشند. اما اینطور نخواهد شد.

اغلب اوقات صحنه آهسته‎ی ویدئوهای خود را با دیگران مقایسه می‎کنید و متوجه خواهید شد که بین ویدئوها تفاوت‎هایی وجود دارد که این عمل به خودی باعث پسرفت شما می‎شود.

در چه نرم افزارهایی می توانیم تکنیک اسلوموشن و سوپراسلوموشن را اجرا کنیم؟

در پاسخ به این سوال می‎توان جواب های مختلفی داشت زیرا امروزه بسیاری از نرم‎افزارها وجود دارد که این تکنیک را انجام می‌دهند.

– داوینچی Davinci

– پریمیرپرو Premiere Pro

– افترافکت After Effects

– اوید Avid

– فاینال کات Final Cut Pro

دیدگاه‌ها (0)

  • دیدگاه های فینگلیش تایید نخواهند شد.
  • دیدگاه های نامرتبط به مطلب تایید نخواهد شد.
  • از درج دیدگاه های تکراری پرهیز نمایید.
  • امتیاز دادن به محصولات فقط مخصوص خریداران محصول می باشد.

*
*