گرافیک تمپلیت

مقایسه نرم افزار های پریمیر و افتر افکت

مقایسه افتر افکت و پریمیر برای ویرایش فیلم

مقایسه نرم افزارهای افتر افکت و پریمیر بسیار مهم است مخصوصا برای ویرایشگران فیلم و ویدیو. شاید برای شما هم اتفاق افتاده باشد که بخواهید پروژه ویدیویی انجام دهید و بر سر دو راهی قرار گرفته باشید. اینکه ندانید از کدام یک از نرم افزار های پردازش ویدیو یعنی افترافکت و پریمیر استفاده کنید. این دو نرم افزار وجه اشتراک های زیادی دارند و تا حدودی کارکرد مشابهب دارند. اما تفاوت هایی دارند که نمی توان به راحتی از آن ها چشم پوشی کرد. نرم افزار افترافکت و پریمیر در موقعیت های خاصی بر یک دیگر برترب دارند که یک به یک مورد بررسی قرار خواهند گرفت.  پس با ما همراه باشید.

تایم لاین

همانطور که اشاره شد امکانات و ابزارهای این دو نرم افزار تفاوت های زیادی دارد که از مهم ترین این موارد می توان تفاوت تایم لاین در این دو نرم افزار را نام برد. تایم لاین مولفه کلیدی هر نرم افزار ویرایش ویدیو است. تایم لان در پریمیر امکانات زیاد تری دارد و به راحتی می توانید پروژه های بزرگ و حساس را مدیریت کنید. با استفاده از تام لاین پرینیر م یتوانید به راحتی در بین کلیپ ها حرکت کنید و آن ها را مدیریت کنید. در طرف مقابل تایم لاین افترافکت از امکانات کمتری نسبت به پریمیر برخوردار است.

به دلیل اینکه تایم لاین پریمیر از امکانات بیشتری برخوردار است، درنتیجه پیچیدگی های خاص خودش را نیز دارد. اگر کار با تایم لاین پریمیر را یاد بگیرد و به آن مسلط شوید، پروژه هایتان با سرعت هر چه بیشتر پیش خواهد رفت و دست بازتری برای ویرایش ویدیو ها خواهید داشت. پس با مقایسه ای که در تایم لاین دو نرم افزار شد، فهمیدیم که تایم لاین پریمیر نسبت به افترافکت برتری دارد و با  تایم لاین پریمیر خیلی راحت تر و سریعتر می توانید تدوین و ویرایش پروژه ها را انجام دهید.

ویرایش

همانطور که مطلع هستید پریمیر برترین نرم افزار در ویرایش و تدوین ویدیو است که با رابط کاربری و امکانات گسترده ای که دارد به شما این قابلیت را می دهد که کار ویرایش و تغییرات در ویدیو را انجام دهید. از سوی دیگر نرم افزار افترافکت امکانات جامعی را برای ویرایش پروژه های بزرگ را در اختیار شما قرار نمی دهد و بیشتر برای جلوه های ویژه و موشن گرافیک بکار می رود. شما توانایی ویرایش ویدیو در افترافکت را دارید اما سرعت کار بسیار پایین خواهد بود و خاطر شما را آزرده خواهد کرد.

میکسر صدا

بخش صوتی ویدیو هم از اهمیت بالایی در ویرایش برخوردار است که باید توجه ویژه ای به آن شود. پریمیر با برخورداری از یک میکسر قدرتمند، کار کنترل و مدیریت خروجی های صوتی یک پروژه را به بهترین شکل ممکن انجام می دهد که در نوع خود بی نظیر است. پریمیر از این نظر هم از افترافکت پیش است و برتری دارد. افترافکت از یک میکسر قدرتمند محروم است و همین موضوع تفاوت کاربردی این دو نرم افزار است.

Mercury Playback Engine

پریمیر برای کار پردازش و رندرینگ  به این موتور مجهز است و کار ویرایش ویدیو را با سرعت زیادی انجام می دهد که از تفاوت های کاربردی این دو نرم افزار محسوب می شود.  افترافکت از این ابزار نیز محروم است و در این زمینه نیز از پریمیر عقب است.

ویرایش آسان خروجی های همزمان چند دوربین از صحنه

این قابلیت نقطه ای محسوب می شود که افترافکت هیچ حرفی برای گفتن ندارد. پریمیر این اجازه را به شما م یدهد که از یک دوربین به دوربین دیگر سوییچ کنید و با استفاده از این دوربین ها می توانید تایم لاین را میان تصاویر تهیه شده سینک نگه دارید و در زاویه های مختلفی از یک دوربین به سراغ دوربین دیگری بروید.

مدیریت فایل

افراد زیادی به این موضوع مهم توجه نمی کنند. واقعیت امر این است که شما برای پیشبرد هر چه بهتر و سریعتر پروژه و رسیدن به هدف نهایی به مدیریت فایل نیاز دارید. در زمینه مدیریت فایل نیز پریمیر خیلی جلوتر از افترافکت است. امکاناتی که در مدیریت فایل پریمیر وجود دارد این قابلیت را به شما می دهد که کار ویرایش ویدیو را راحت تر و با سازماندهی بهتری انجام دهید. اما باید درنظر داشت که امکانات مدیریت فایل در افترافکت برای جلوه های ویژه و موشن گرافیک طراحی شده است و برای ویرایش ویدیو کارایی چندانی ندارد.

ماسک کردن

باید بگوییم که افترافکت در این زمینه از پریمیر برتر است و توانایی فوق العاده ای در زمینه ماسک کردن دارد. عمل ماسک کردن در افترافکت برای جلوه های ویژه کاربرد اساسی دارد و افترافکت با استفاده از این قابلیت به راحتی کار جلوه های ویژه را انجام م یدهد. اگر بخواهید عمل ماسک کردن را در پریمیر پیش ببرید، پروژه شما به کندی پیش خواهد رفت و کار ویرایش برای شما سخت خواهد شد زیرا این امکان در پریمیر به راحتی قابل استفاده نیست.

ردیاب دوربین

افترافکت مجهز به ابزار منحصر به فردی برای تکرار حرکات دوربین در صحنه است که ردیاب دوربین یا camera tracker  نام دارد. شما با کمک این ابزار می توانید لایه های جدیدی را که با صحنه اصلی مطابقت دارند به تصویر اضافه کنید و به راحتی ترکیب تصاویر را انجام دهید که از عهده پریمیر خارج است.

جلوه ها

افترافکت در این زمینه نیز از امکاناتی برخوردار است که قابل مقایسه با پریمیر نیست. افترافکت از جلوه هایی مانند حرکت، تنظیم رنگ، تار شدن و شفافیت، سایه ها و … بهره می برد که در این زمینه رقیبی ندارد. رابط کاربری و محیط کار در افترافکت به گونه ای طراحی شده که کاربر با به کار گیری هر کدام از ابزار افترافکت می توانند تغییرات مدنظرش را اعمال کند چون افترافکت نرم افزاری برای ایجاده جلوه های بصری است باید هم از این افکت ها بهره مند باشد تا بتواند پروژه های از این قبیل را انجام دهد.

پروژه آماده افتر افکت و پروژه آماده پریمیر از مهمترین محصولات وب سایت گرافیک تمپلیت است.

دیدگاه‌ها (0)

  • دیدگاه های فینگلیش تایید نخواهند شد.
  • دیدگاه های نامرتبط به مطلب تایید نخواهد شد.
  • از درج دیدگاه های تکراری پرهیز نمایید.
  • امتیاز دادن به محصولات فقط مخصوص خریداران محصول می باشد.

*
*