گرافیک تمپلیت

انواع موشن گرافیک

انواع موشن گرافیک رایج - گرافیک تمپلیت

موشن گرافیک ویدیویی است که پیام و محتوای موردنظر را در قالب طراحی های متحرک به مخاطب عرضه می کند. واژه موشن به معنای پویا است و به هر چیزی که دارای حرکت باشد گفته می شود. با استفاده از موشن گرافیک می توان محتوا و پیام را به روش جذاب تری ارائه داد و مخاطب را جذب پیام مورد نظر کرد. موشن گرافیک ها به صورت آنلاین و آفلاین بر روی انواع مختلف دستگاه ها اعم از کامپیوتر، موبایل و در فضای اینترنت به نمایش گذاشته می شود. در ادامه مقاله با انواع موشن گرافیک و کاربردهای آن آشنا خواهید شد.

انواع موشن گرافیک های رایج

انواع موشن گرافیک های رایج را می توان به صورت زیر تقسیم بندی نمود که در رابطه با هر یک توضیحاتی داده شده است.

ویدیوهای توضیحی

یکی از مهم ترین کاربردهای موشن گرافیک این هست که در مورد محتوای خاصی برای مخاطب توضیحاتی ارائه می دهند. بدین صورت که قطعات انیمیشن در کنار یکدیگر قرار گرفته و یک تصویر کلی را ایجاد می کنند و در اختیار مخاطبان هدف قرار می گیرند. چون موشن گرافیک یک سیر داستانی دارد، افراد بیشتر جذب آن می شوند و به نوعی یک ارتباط عاطفی ایجاد می شود. برای مثال محصول خاصی با استفاده از موشن گرافیک به صورت داستان برای مخاطب طراحی می شود و آن محصول و برند را مطرح می کند.

بازاریابی محصول

بازاریابی محصول می تواند در دسته ویدیوهای توضیحی قرار بگیرد اما ما قصد داریم در قسمت جداگانه ای به این موضوع بپردازیم تا تاثیر موشن گرافیک بر روی برند و محصول برای شما روشن شود. این روش بسیار کارآمد است، زیرا هم محصول را به صورت داستان معرفی می کند و هم نحوه استفاده از محصول را توضیح می دهد. از سوی دیگر ممکن است طریقه استفاده از بعضی از محصولات دارای پیچیدگی باشد که موشن گرافیک می تواند کمک رسان بسیار خوبی باشد. در این که محصولات فیزیکی یا دیجیتال باشند، تفاوتی ایجاد نمی کند. در هر دو مورد موشن گرافیک ابهامات را برطرف می کند.

انیمیشن های محیط کاربری

روش بسیار خوبی است که قادر به متحرک سازی نمونه ها و اتودهای خود باشید تا وضوح و شفافیت را برای تیم کاری به ارمغان بیاورید. با استفاده از موشن گرافیک می توانید انواع انیمیشن منوها و اسلاید ها را نمایش دهید تا درک بهتری از محیط کاربری را برای کاربر ایجاد کنید. ارتباط بین گرافیست و برنامه نویس بدین طریق انجام می شود.

انواع موشن گرافیک از نوع انیمیشن های محیط کاربردی - گرافیک تمپلیت

آیکون

بکارگیری انیمیشن در آیکون ها، یکی از روش هایی است که می تواند صفحه نرم افزار یا اپلیکیشن را بهتر نشان دهد. وقتی یک دکمه را متحرک سازی کنید، باعث پویایی بیشتر اپلیکیشن خواهد شد. در سطح اینترنت، آیکون های انیمیشنی بسیاری وجود دارد که به عنوان الگو می تواند در پروژه های موشن گرافیک مورد استفاده قرار بگیرند.

موشن گرافیک آیکنی - گرافیک تمپلیت

لوگو

لوگو به ایدآل سازی برند یا محصول شما کمک زیادی می کند. انیمیت کردن لوگو بسیار جذاب و لذت بخش است و این نوع موشن گرافیک برند شما را مطرح می کند و می تواند در نهایت باعث رونق کسب و کار شما شود. نمونه های زیادی از لوگو های انیمیت در اینترنت وجود دارد که می توانید از آن ها بهره بگیرید.

موشن گرافیک از نوع لگو (لگو موشن) - گرافیک تمپلیت

فیلم کوتاه

در فیلم کوتاه، انیمیشن و موشن گرافیک ها می توانند به جای یکدیگر مورد استفاده قرار بگیرند. با این تفاوت که در موشن گرافیک اشکال ساده تر و جزئیات کمتر است و در آن شخصیت سازی بکار گرفته می شود. در خلق فیلم کوتاه به وسیله موشن گرافیک، به انیمیشن نزدیک می شوید اما دو عنصر شخصیت پردازی و جان بخشی این دو را از هم متمایز می کند.

عنوان

عنوان فیلم یکی از اساس شکل گیری موشن گرافیک بوده است. با نگاه کردن به عناوین فیلم ها و سریال ها متوجه خواهید شد که با استفاده از موشن گرافیک ایجاد شده اند.

پرزنتیشن

شما با استفاده از قدرت موشن گرافیک می توانید مقاله ها و سخنرانی های خود را در نرم افزار های مانند پاورپوینت، کی نوت و پرزی بهبود ببخشید. با بکارگیری موشن گرافیک می توانید به نوشته ها و عکس های خود حرکت دهید. همچنین می توانید برای انتقال بهتر مفاهیم از نمودار بهره ببرید.

اینفوگرافیک

شما انواع گراف ها، المان ها و نمودارها را می توانید در یک اینفوگرافیک متحرک کنید و با این کار نکات مهم را بولد کنید. با این کار توجه مخاطب را به خود جلب می کنید. موشن گرافیک باعث بهبود اینفوگرافیک شما می شود. شما می توانید قسمت هایی از اینفوگرافیک را به ویدیوهای موضوعی ارتباط دهید و به نوعی لینک خارجی دهید تا اطلاعات بیشتری در اختیار مخاطب قرار بگیرد.

انواع موشن گرافیک از نوع اینفوگرافیک - گرافیک تمپلیت

برودکستینگ

برودکستینگ یا همان گرافیک پخش، نوعی از موشن گرافیک است که به وفور در اخبار، رویدادهای ورزشی و استودیوهای زنده خبری مشاهده می شود. زیرنویس های شبکه های زنده، نمایش نام ها و… در دسته برودکستینگ قرار می گیرد.

گیف

گیف ها را نیز می توان در دسته موشن گرافیک جای داد. یک گیف اصولی می تواند به خوبی کار موشن گرافیک را انجام دهد. از گیف ها در شبکه های مجازی به شدت استفاده می شود و به پویایی پست ها کمک می کند.

موشن گرافیک از نوع گیف - گرافیک تمپلیت

واقعیت مجازی

فناوری واقعیت مجازی یا وی آر، محیطی کاملا مجازی و دیجیتال را برای شما ایجاد می کند. با استفاده از موشن گرافیک می توان پویایی زیادی را به فضای سه بعدی داد و بدین ترتیب موشن گرافیک وارد حوزه جدیدی می شود. کاربرد موشن گرافیک در واقعیت مجازی را می توان در بازی ها و سرگرمی های مختلف مشاهده کرد.

در پایان امیدواریم که مقاله فوق برای شما کاربردی بوده باشد. در صورت تمایل می توانید پروژه های آماده موشن گرافیک را از سایت دیدن نمایید. در کنار آن انواع پروژه های آماده افتر افکت، پروژه های آماده پریمیر پرو و پروژه آماده فاینال کات پرو نیز در سایت هست که می توانید مورد استفاده شما قرار بگیرد.

دیدگاه‌ها (0)

  • دیدگاه های فینگلیش تایید نخواهند شد.
  • دیدگاه های نامرتبط به مطلب تایید نخواهد شد.
  • از درج دیدگاه های تکراری پرهیز نمایید.
  • امتیاز دادن به محصولات فقط مخصوص خریداران محصول می باشد.

*
*